Om företaget

MW-putki Oy är ett ungt företag men det till trots har vi över femton års erfarenhet inom VVS-branschen. Det centrala i vår verksamhet är nöjda kunder som vill återkomma.

Centrala begrepp är alltså kundorienterade samt högkvalitativa tjänster. Kunden är i fokus, vi håller oss till överenskomna tider och naturligtvis städar vi efter oss. Trots att vi inte har jour dygnet runt så jobbar vi både kvällar och helger. Med andra ord så lönar det sig att kontakta oss när du behöver få VVS-arbeten utförda så kommer vi överens om en tidpunkt för arbetet som passar er.

Vår kundkrets består av bl.a. privatkunder, fastighetsbolag och företag inom fastighetsservice.

Verksamhetsområde

Vi är verksamma inom hela Nylands län men huvudsakligen på följande regioner: Helsingfors, Esbo, Vanda, Grankulla, Sibbo, Borgå, Lovisa, Kervo och Tusby.

Ni hittar vårt företag även i Förskottsuppbördsregistret. Detta innebär att ni kan ansöka om Hushållsavdrag. I våra fakturor ser ni alltid arbetets och materialets pris tydligt uppdelade så det överhuvudtaget är möjligt att ansöka om avdraget men även för att göra det möjligast lätt och tydligt för er. Följ länken nedan för mer information:

verovirasto.jpg

Vi rör oss mycket så det snabbaste sättet att nå oss är på mobilen: +358 (0) 50 501 2311